Taivaasta tuulee

 

Kristittyinä me haluamme toimia yhdessä ja pyrkiä siihen yhteyteen ja keskinäiseen rakkauteen, johon Herramme Jeesus Kristus on meitä kehottanut. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja toimintoja, joihin voit tutustua näillä sivuilla.
Suurin yhteinen voimanponnistuksemme on jokavuotinen ”Taivaasta tuulee!” -suurtapahtuma elokuussa Jämsän Äijän aukiolla. Rukouksen talo Jämsän keskustassa on kristittyjen yhteisen näyn ja toiminnan tuloksena rakentunut kaikille avoin paikka.
Seurakunnat Jämsässä tekevät yhteistyötä monin eri tavoin ja järjestävät myös muita yhteisiä tilaisuuksia, joista kaikista ei ole mainintaa näillä sivuilla.
Seurakuntien toimintaan voit tutustua allaolevista linkeistä.
Yhteisessä työssä mukana ovat Jämsän Helluntaiseurakunta (http://www.jamsanhelluntaisrk.fi), Elävät Kivet -seurakunta (http://www.elavatkivet.net), Vapaaseurakunta ja Adventtiseurakunta (http://www.jamsa.adventist.f)i sekä Rukouksen talo.
”Sillä suuri on sinun armosi ja ulottuu yli taivasten ja sinun totuutesi hamaan pilviin asti. Korota itsesi yli taivasten, Jumala, ja levitköön sinun kunniasi yli kaiken maan.” 
(Ps 108:5-6)