Rukouksen talo

Seurakunnat Jämsässä tekevät yhteistyötä monin eri tavoin ja järjestävät myös muita yhteisiä tilaisuuksia, joista kaikista ei ole mainintaa näillä sivuilla.

Seurakuntien toimintaan voit tutustua allaolevista linkeistä.

Yhteisessä työssä mukana ovat Jämsän Helluntaiseurakunta (http://www.jamsanhelluntaisrk.fi), Elävät Kivet -seurakunta (http://www.elavatkivet.net), Vapaaseurakunta ja Adventtiseurakunta (http://www.jamsa.adventist.f)i sekä Rukouksen talo.

Jumala kehottaa meitä: ”Harrastakaa sen kaupungin menestystä, johon minä olen teidät siirtänyt ja rukoilkaa sen puolesta Herraa.” (Jer 29:7)
Jeesus sanoi, että Jumalan valtakunta on tullut keskellemme! Hän valtuutti kaikki seuraajansa toimimaan valtakuntansa levittäjinä: parantamaan sairaita ja julistaman evankeliumia. Rukouksen talossa halutaan noudattaa tätä koko lähetyskäskyä. Rukous ei ole vain harvojen etuoikeus, vaan kaikille tarkoitettu siunauksen lähde.
Olit sitten tottunut tai tottumaton rukoukseen, voit tulla mukaan – rukoilemaan, saamaan rukouspalvelua, ylistämään, kuulemaan Jumalan Sanaa, juttelemaan, kuuntelemaan musiikkia tai vain olemaan Taivaallisen Iskän ihanassa läsnäolossa! Eikä vain kuulemaan, vaan myös tekemään! Ei vain olemaaan, vaan myös syttymään ja sytyttämään muita!
Rukouksen talo ei ole mikään uskovien ”sisäpiirikerho”. Jos et vielä Jeesusta tunne, olet lämpimästi tervetullut! Täällä voit helposti Hänet löytää! Voit myös tulla hetkeksi vain olemaan, istumaan ja rauhoittumaan kaiken kiireen ja hälinän keskeltä – vaikka kauppareissulla.
Voit myös tulla pyytämään rukousapua elämäntilanteeseesi tai jättää kirjallisen esirukouspyynnön, jonka puolesta rukoilemme.